Nieuws

Hoogst persoonlijk

Opleidingsplekken voor SO bij Novicare

7 september 2018
Opleiding Specialist Ouderengeneeskunde (SO)

Novicare heeft al lange tijd de ambitie een bijdrage te leveren aan het opleiden van artsen in opleiding tot specialist ouderengeneeskunde (aios). Wij hebben eerder ook al enkele artsen verwelkomd die bij ons een ambulante stageplek kwamen invullen. Het realiseren van een eigen opleidingsplek was door de positie die Novicare inneemt in het veld, als niet-reguliere zorginstelling, in het verleden helaas niet haalbaar.

Intussen is Novicare al jaren een stabiele partij in de markt en daarom werken we opnieuw hard aan het realiseren van opleidingsplekken in alle regio’s. In regio Brabant hebben we samen met Savant Zorg, met wie Novicare al 10 jaar nauw samenwerkt, intussen de goedkeuring van VOSON (vervolgopleiding voor specialisten ouderengeneeskunde in Nijmegen) binnen. Onze aanvraag voor een opleidingserkenning voor psychogeriatrie (PG) en de keuzestage ambulant liggen nu bij de Registratiecommissie Geneeskundig Specialisten. In de regio Utrecht richten we ons op een erkenning voor PG en somatiek per 1 maart 2019. Hopelijk volgen daarna ook de andere regio’s. In West Nederland zijn we nog op zoek naar een ervaren SO om de opleiding van aios te begeleiden.

Wil je meer weten over de opleidingsplekken of vacatures binnen Novicare, kijk dan eens op onze website en neem contact met ons op. Wij horen graag van je!