Nieuws

Hoogst persoonlijk

Diëtisten Novicare bepalen hun visie

5 september 2019
Visiesessie Diëtisten

Dinsdagochtend 3 september startten onze diëtisten met de eerste van drie bijeenkomsten om hun visie te bepalen.  Na de derde sessie kunnen ze de vraag “wie willen we als vakgroep zijn” beantwoorden, met een duidelijke en prikkelende visie. In de eerste bijeenkomst inspireerde directeur Hettie Suurd hen met de golden circle van Simon Sinek. Met foto’s werd vervolgens de rechter hersenhelft gestimuleerd om woorden te kunnen geven aan de belangrijkste elementen van hun visie. Aan het einde van de ochtend stond de eerste concept-visie zelfs al op papier.

De diëtisten sluiten als vakgroep de rij af; onze andere vakgroepen ontwikkelden eerder dit jaar al hun visie. Binnenkort worden ze gedeeld met alle behandelaren van Novicare.