Ergotherapeut regio Oost Nederland (Apeldoorn e.o.)

Hoogst persoonlijk

Ergotherapeut (zwangerschapsvervanging) voor regio Oost Nederland (Apeldoorn e.o.) voor 16 uur per week.

Pas jij bij de kernwaarden van Novicare; verantwoordelijk, innovatief en samen? Wil je je blijven ontwikkelen als professional? Zoek je flexibiliteit in je werk? Wil je werken in een team? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Meer over Novicare:
Wij zijn een zelfstandige behandeldienst voor en door behandelaren. Verdeeld over 6 regio’s leveren wij gespecialiseerde multidisciplinaire behandeling bij ruim 25 zorginstellingen en bij cliënten aan huis. Wij werken met het concept waarbij we efficiënte behandeling van hoge kwaliteit aan de werkelijke behoefte van cliënten koppelen. Naast behandeling zijn we ook actief op het gebied van interim-management, advies, en (bij)scholing van zorgprofessionals.

De kracht van Novicare ligt bij onze behandelaren. Dat betekent dat wij hun professionele kwaliteit en ontwikkeling hoog in het vaandel hebben staan. Daarbij kijken we ook naar de persoon achter de behandelaar, zodat hun baan optimaal aansluit bij hun leven. De flexibiliteit die we bieden door zelf je werkzaamheden vorm te kunnen geven en uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden helpen ons daarbij.

Voor onze regio Oost Nederland zijn wij per direct op zoek naar een ergotherapeut voor 16 uur per week. In geval van organisatorische ontwikkelingen kan het aantal uren wijzigen.

Als ergotherapeut bij Novicare ben je verantwoordelijk voor het opstellen, invullen en uitvoeren van het ergotherapeutisch behandelplan. Je werkt in nauw overleg met andere disciplines en op verwijzing van de specialist ouderengeneeskunde.

Je onderzoekt, behandelt en geeft advies over aanpassingen, hulpmiddelen en voorzieningen. Het accent van de werkzaamheden ligt op de intramurale verpleeghuiszorg, maar je werkt op verwijzing ook in de eerste lijn.

Wij zoeken:
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste ergotherapeut met de volgende capaciteiten:

 • Je beschikt over een afgeronde opleiding Ergotherapie. Tevens ben je geregistreerd in het kwaliteitsregister paramedici.
 • Je hebt aantoonbare affiniteit met de ouderenzorg en hebt ervaring met het behandelen van psychogeriatrische en somatische cliënten.
 • Je bent gewend om multidisciplinair en zelfstandig te werken.
 • Je beschikt over goede sociale vaardigheden en een flexibele instelling.
 • In het bezit van rijbewijs B en een auto en bereid om tussen locaties te reizen.

 Wij bieden:

 • een leuke baan, waarin cliëntenzorg op de voorgrond staat;
 • ervaren en betrokken collega’s;
 • een multidisciplinair elektronisch cliëntendossier: Datacare/Nova (web-based);
 • flexibele werktijden (agenda in eigen beheer);
 • afwisselende werkzaamheden op verschillende locaties;
 • een dynamische werksfeer;
 • uitstekende arbeidsvoorwaarden (denk onder meer aan een laptop, werktelefoon, een eigen scholingsbudget, marktconform salaris).

 

Informeren of reageren
Meer informatie over Novicare kun je vinden op onze website: www.novicare.nl.

Bij vragen kun je contact opnemen met Karin Schippers, regioleider Oost Nederland via 06-12023316, voor inhoudelijke vragen met Marijke van Leeuwen, ergotherapeut, via tel.nr. 06-83659963. Wil je reageren? Wij ontvangen graag je motivatie en CV via hrm@novicare.nl