GZ-psycholoog in regio Haarlem e.o.

Hoogst persoonlijk

GZ-psycholoog in regio Haarlem (24-40 uur)

Wil je bijdragen aan de ontwikkeling van de ouderenzorg, ga je voor vakinhoudelijke expertise of wil je juist breed ontwikkelen? Kies dan voor Novicare!

Novicare is een zelfstandige behandeldienst gespecialiseerd in de chronisch complexe (ouderen)zorg en actief in verschillende regio’s in Nederland. In multidisciplinaire teams verzorgen wij de behandeling voor de zorgorganisaties waar we mee samenwerken. Daarnaast adviseren we andere behandeldiensten en geven we scholing.

Onze droom is dat behandelexpertise voor iedereen en overal toegankelijk is. Met meer dan 180 behandelaren hebben we veel expertise in huis om daar een bijdrage aan te leveren. We zetten ons continue in om de behandelzorg voor onze doelgroep een stap verder te brengen.

De kracht van Novicare ligt bij onze behandelaren. Hun professionele kwaliteit en ontwikkeling staat dus hoog in het vaandel. We bieden behandelaren de ruimte om hun vakinhoudelijke expertise te versterken en zich daarnaast breder te ontwikkelen. Denk bijvoorbeeld aan het geven van scholing of advies aan zorgorganisaties.

We kijken wat er past bij jou als persoon en bieden flexibiliteit, zodat je baan optimaal aansluit bij je leven en ambities.

Wij zoeken per 1 januari 2020 een GZ-psycholoog voor diagnostiek en mediatieve behandeling van mensen met complexe, chronische problematiek in regio Haarlem:

  • die affiniteit en ervaring heeft met de ouderenzorg en psychogeriatrie
  • met een positieve en leerbare houding
  • die het leuk vindt te werken in een omgeving die zich blijft ontwikkelen
  • die graag de samenwerking opzoekt
  • die staat voor zijn of haar professionele verantwoordelijkheid.

Wij bieden:

  • een werkpakket op maat met ruimte om je expertise verder te ontwikkelen
  • een groot intern netwerk van expertise en ondersteuning
  • vanuit Novicare georganiseerde en geaccrediteerde scholingen, symposia en intervisie met je vakgroep
  • uitstekende arbeidsvoorwaarden, zoals een ruim eigen scholingsbudget, goede reiskostenvergoeding, flexibele werktijden, laptop, werktelefoon en een marktconform salaris.

Bij interesse…
Kun je voor vragen contact opnemen met regioleider Brenda Verton (BVerton@novicare.nl, tel.nr. 06 30113098), GZ-psycholoog Corine Lagemaat (CLagemaat@novicare.nl, tel.nr. 030 800 0630), of HRM  (hrm@novicare.nl, tel.nr. 0499-801 970).

Je sollicitatie kun je mailen naar hrm@novicare.nl.

Eerst in de keuken kijken?

Als je liever eerst een keer in de praktijk meekijkt hoe wij werken, is het ook mogelijk om een kijkje in onze keuken te nemen!

 

www.novicare.nl