Aanmelden webinars

Aan het einde …

Op 22 juni staat ons symposium ‘Aan het einde …’ in het teken van palliatieve zorg. De zorg die de kwaliteit van het leven verbetert van patiënten en hun naasten die te maken hebben met een levensbedreigende aandoening of kwetsbaarheid, door het voorkomen en verlichten van lijden, door middel van vroegtijdige signalering en zorgvuldige beoordeling en behandeling van problemen van fysieke, psychische, sociale en spirituele aard.

 

Deze uitgebreide definitie brengt in de dagelijkse praktijk ook dillema’s en vragen met zich mee. Hoe organiseren we de palliatieve zorg optimaal? Hoe spreken we met elkaar dezelfde taal? Hoe gaan we om met ethische dillema’s en interculturele verschillen? Tijdens het symposium gaan we met deze onderwerpen aan de slag in een theoretisch ochtendgedeelte, die je hopelijk zal inspireren en aan het denken zal zetten en waarvan de kennis ook direct toepasbaar zal zijn in de dagelijkse praktijk. In de middag wordt in kleinere workshoprondes nog verdere verdieping gezocht.

 

Doelgroep

Dit symposium is voor specialisten ouderengeneeskunde, artsen voor verstandelijk gehandicapten, verpleegkundig specialisten, physician assistants, AIOS en basisartsen ouderengeneeskunde.

 

Wanneer

Donderdag 22 juni 2023
9.45 – 17.00 uur

 

Locatie

Van der Valk Hotel Zaltbommel
Hogeweg 65
5301 LJ Zaltbommel

 

Aanmelden

Aanmelden kan via deze link!

Alle webinars van Novicare

Meld je aan voor onze nieuwsbrief