Pas ik bij Novicare?

Hoogst persoonlijk

Pas ik bij Novicare?

Bij Novicare werken we anders. Wil jij weten of dit bij je past? Vul dan onderstaande 8 vragen in!

1. Het lijkt mij leuk naast hoofdbehandelaar in het verpleeghuis ook in andere situaties te werken, bijvoorbeeld in de eerste lijn of samen met de huisarts in een verzorgingshuis.

2. Ik wil graag vaste werktijden.

3. Ik organiseer m’n werk graag zelf en heb ook de zelfdiscipline om dat goed te doen.

4. Ik wil mij graag breder ontwikkelen, bijvoorbeeld in het geven van scholingen, protocollen ontwikkelen, adviseren aan management

5. Ik sta open voor veranderingen in het vak en voor veranderingen in de uitvoering van mijn werk

6. In de ideale werksituatie zijn mijn directe collega’s:

7. De behandelaren worden op waarde geschat door mijn werkgever

8. Ik werk graag zelfstandig, maar ik heb graag de mogelijkheid om terug te kunnen vallen op collega’s wanneer ik vragen heb of in een complexe situatie terecht kom, zonder dat ik deze collega’s dagelijks om mij heen heb bij het verpleeghuis waar ik werk. Het past dan ook bij mij om hen zelf actief op te zoeken wanneer ik daar behoefte aan heb.

De waarden van Novicare en jouw voorkeuren komen vaak niet overeen. Waarschijnlijk ben je op dit moment op zoek naar een meer traditionele werkplek.

Er zijn raakvlakken tussen waar Novicare voor staat en waar jouw voorkeuren liggen. Het kan interessant zijn om eens in gesprek te gaan of een kijkje te nemen in onze manier van werken. Neem gerust contact met ons op via:

Jij past bij Novicare! We willen graag met je kennismaken en nodigen je van harte uit om contact op te nemen via:

Ik zou het fijn vinden gebeld te worden door een medewerker van Novicare, namelijk:
een vakgenootde directiede HRM-adviseur