Specialist ouderengeneeskunde voor promotie traject in Zuid Oost Brabant e.o.

Hoogst persoonlijk

Ben jij de specialist ouderengeneeskunde (SO) voor onze promotieplaats?

 Op zoek naar kansen, mogelijkheden en verbeteringen, laten wij geen enkel gebied onontdekt. Samen verkennen we de grenzen van ons kunnen, omdat wij weten dat het altijd beter kan. Elke dag weer werken we samen om ons mooie vak nóg meer glans te geven. Anderen te laten zien hoe het ook kan. En iedereen van harte uit te nodigen zich aan te sluiten bij onze reis.

In samenwerking met Savant Zorg en het Radboudumc/UKON bieden wij een promotieplaats aan voor een SO in Zuid Oost Brabant e.o. Hij of zij komt in dienst bij Novicare en gaat bij Savant Zorg in de praktijk werken. Het onderwerp voor het promotieonderzoek stellen we in gezamenlijkheid vast.

Savant Zorg is een zorgaanbieder in Zuid Oost Brabant waar men terecht kan voor professionele verzorging, verpleging, behandeling en begeleiding. Daarnaast levert Savant diensten voor wonen en welzijn. Zowel bij cliënten thuis als in mooie, moderne woonzorgcentra. Savant heeft ongeveer 1600 medewerkers, 850 vrijwilligers en 3500 cliënten.

Novicare is een organisatie voor en door behandelaren in de langdurige zorg. In multidisciplinaire teams verzorgen wij een deel of de volledige behandeling voor ongeveer 30 zorgorganisaties en behandelen we cliënten thuis. Daarnaast adviseren we andere behandeldiensten en geven we scholing.

De kracht van Novicare ligt bij onze behandelaren. Dat zij hun werk goed kunnen doen, is voor ons dus heel belangrijk. Bij het inrichten van je pakket kijken we daarom naar jou als persoon en je ambities. En bieden we flexibiliteit, zodat je werk optimaal aansluit bij de rest van je leven.

Wij zoeken een SO:  

 • die 2 dagen onderzoek gaat doen en daarnaast minimaal 2 dagen inzetbaar is in de klinische praktijk
 • die aantoonbare affiniteit heeft met het doen van onderzoek
 • met een positieve en leerbare houding
 • die zelfstandig werkt, maar ook kan samenwerken
 • die staat voor zijn of haar professionele verantwoordelijkheid

Wij bieden:

 • een vast contract voor minimaal 32 uur
 • een promotietraject onder begeleiding van het Radboudumc/UKON
 • een werkpakket op maat met ruimte om je expertise verder te ontwikkelen
 • een groot intern netwerk van expertise en ondersteuning
 • vanuit Novicare georganiseerde en geaccrediteerde scholingen, symposia en intervisie met je vakgroep
 • uitstekende arbeidsvoorwaarden, zoals een ruim eigen scholingsbudget, flexibele werktijden, laptop, werktelefoon en een marktconform salaris

Interesse?  
Bij vragen kun je contact opnemen met een van de volgende personen:

Je sollicitatie kun je mailen naar hrm@novicare.nl.

Eerst in de keuken kijken?
Als je liever eerst een keer in de praktijk meekijkt hoe wij werken, is het ook mogelijk om een kijkje in onze keuken te nemen!

www.novicare.nl