Specialist Ouderengeneeskunde regio Brabant (Eindhoven e.o.)

Hoogst persoonlijk

Specialist Ouderengeneeskunde in regio Brabant (Eindhoven e.o.) 

Pas jij bij de kernwaarden van Novicare; verantwoordelijk, innovatief en samen? Wil je je blijven ontwikkelen als professional en zoek je flexibiliteit in je werk? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Binnen Novicare regio Eindhoven zijn we op zoek naar specialisten ouderengeneeskunde (SO) om ons behandelteam te versterken. We zoeken bij voorkeur artsen die affiniteit hebben met werken in een combinatie van intramuraal en eerste lijn en/of BOPZ artsen.

Meer over Novicare:

Novicare is een zelfstandige medische- en paramedische dienst met zelforganiserende multidisciplinaire behandelteams. Wij behandelen cliënten met chronische complexe zorgvragen ongeacht waar ze wonen of verblijven. We werken met verschillende zorgconcepten, zoals verpleeghuiszorg al dan niet in samenwerking met de huisarts, eerstelijnsverblijf (ELV), ondersteunende behandeling en eerste lijn. We zijn betrokken bij een diversiteit aan nieuwe initiatieven, onder andere rondom collectieve woonvormen. Omdat we bij meerdere organisaties werken en verschillende zorgconcepten bieden kun je als behandelaar altijd op zoek naar de uitdaging die bij jou past. Ons werkgebied spreidt zich uit over bijna het hele land.

De kracht van Novicare ligt bij onze behandelaren. Dat betekent dat wij hun professionele kwaliteit en ontwikkeling hoog in het vaandel hebben staan. Daarbij kijken we ook naar jou als persoon, zodat je baan optimaal aansluit bij je leven. De flexibiliteit om zelf je werkzaamheden vorm te geven en onze uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden helpen ons daarbij.

Wij zoeken een SO die:

 • een open leergierige houding heeft en daarbij de wens tot het blijven ontwikkelen van eigen kennis, houding en gedrag;
 • graag zelfstandig werkt, maar samenwerken binnen het multidisciplinaire team vanzelfsprekend vindt;
 • communicatief zeer vaardig is en op een positieve motiverende manier kennis kan overdragen aan medewerkers in de zorg;
 • in het bezit is van rijbewijs B en een auto.

Wij bieden:

 • een uitdagende baan buiten de grenzen van de klassieke zorginstelling, waarbij je focus ligt op het leveren van specialistische zorg aan ouderen met een complexe zorgvraag in het verpleeghuis, eerste lijn of andere zorgconcepten.
 • ruimte om jezelf binnen je vak als behandelaar verder te ontwikkelen op het gebied van beleid en organisatie, samenwerking en cliëntgerichtheid of vakinhoudelijke expertise;
 • ervaren, enthousiaste en betrokken collega’s;
 • een web-based multidisciplinair elektronisch cliëntendossier;
 • flexibele werktijden (agenda in eigen beheer);
 • afwisselende werkzaamheden op verschillende locaties;
 • een dynamische werksfeer;
 • zelf georganiseerde, geaccrediteerde symposia en intervisie;
 • uitstekende arbeidsvoorwaarden (denk onder meer aan een laptop, werktelefoon, een eigen scholingsbudget en een marktconform salaris).


Informatie en sollicitatie:

Meer informatie over Novicare kun je vinden op onze website www.novicare.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Carola Renders of Henk Lauwers (regioleiders Brabant), of Marijke Agricola (HRM adviseur) via tel.nr. 0499-801 970. Je sollicitatie kun je mailen naar hrm@novicare.nl.