Specialisten Ouderengeneeskunde andere regio’s

Hoogst persoonlijk

Wij zoeken specialisten ouderengeneeskunde (SO) voor alle regio’s!

Beter doen. Betekenis geven. Impact maken. Mensen raken. Zorg heeft altijd een doel. Wij gaan niet voor maximaal, maar voor optimaal. Gaan op zoek naar de vraag achter de vraag. Schuiven regeltjes opzij en cliënten naar voren. Zetten behandelaren in hun kracht, loodsen kennis naar de juiste plekken en dragen echt iets bij. Aan het leven van onze cliënten, de resultaten van onze samenwerkingspartners en het werkgeluk van onze medewerkers.

Novicare is een organisatie voor en door behandelaren in de langdurige zorg. In multidisciplinaire teams verzorgen wij een deel of de volledige behandeling voor ongeveer 30 zorgorganisaties en behandelen we cliënten thuis. Daarnaast adviseren we andere behandeldiensten en geven we scholing. Omdat Novicare groeit, zijn we altijd op zoek naar SO’s om onze teams te versterken.

De kracht van Novicare ligt bij onze behandelaren. Dat zij hun werk goed kunnen doen, is voor ons dus heel belangrijk. Bij het inrichten van je pakket kijken we daarom naar jou als persoon en je ambities. En bieden we flexibiliteit, zodat je werk optimaal aansluit bij de rest van je leven.

Wij zoeken SO’s:  

  • voor al onze regio’s
  • met een positieve en leerbare houding
  • die zelfstandig werkt, maar ook kan samenwerken
  • die staat voor zijn of haar professionele verantwoordelijkheid

Wij bieden:

  • een werkpakket op maat met ruimte om je expertise verder te ontwikkelen
  • een groot intern netwerk van expertise en ondersteuning
  • vanuit Novicare georganiseerde en geaccrediteerde scholingen, symposia en intervisie met je vakgroep
  • uitstekende arbeidsvoorwaarden, zoals een ruim eigen scholingsbudget, flexibele werktijden, laptop, werktelefoon en een marktconform salaris.

Interesse?  
Bij vragen kun je contact opnemen met een van de volgende personen:

Je sollicitatie kun je mailen naar hrm@novicare.nl.

Eerst in de keuken kijken?
Als je liever eerst een keer in de praktijk meekijkt hoe wij werken, is het ook mogelijk om een kijkje in onze keuken te nemen!

www.novicare.nl