Specialisten Ouderengeneeskunde met leiderschapskwaliteiten voor regionale functie

Hoogst persoonlijk

Specialisten Ouderengeneeskunde met leiderschapskwaliteiten voor regionale functie

Pas jij bij de kernwaarden van Novicare; verantwoordelijk, innovatief en samen? Wil je je blijven ontwikkelen als professional? Zoek je flexibiliteit in je werk? Wil je werken in een team? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Binnen Novicare regio’s West en Oost Nederland zijn we op zoek naar specialisten ouderengeneeskunde die naast primair cliëntenzorg tevens vanuit vakinhoudelijke expertise de kwaliteit in de regio mee vorm kunnen geven.

Meer over de functie:
Vanuit onze groeiende organisatie is de behoefte ontstaan tot het meer regionaal aansturen op de kwaliteit vanuit de inhoud. Deze taak worden nu per regio ingevuld door de regionaal medisch verantwoordelijke SO, die naast zijn of haar klinische werkzaamheden, de regioleider ondersteunt in het borgen van de kwaliteit in de regio, vanuit zijn of haar vakinhoudelijke expertise. Deze SO wordt hierin ondersteund door de medisch eindverantwoordelijke SO van Novicare. Thema’s waarop de regionaal medisch verantwoordelijke SO samen met de regioleider zal sturen zijn o.a.; de ontwikkeling van kwaliteit van zorg en behandeling, vakinhoudelijke beleidsontwikkeling en leer- en opleidingsklimaat binnen de regio. Deze SO zal in zijn werkzaamheden gefaciliteerd worden door maandelijkse kwaliteitsmetingen.

Meer over Novicare:
Novicare is een zelfstandige medische- en paramedische dienst met zelforganiserende multidisciplinaire behandelteams. Wij behandelen cliënten met chronische complexe zorgvragen ongeacht waar ze wonen of verblijven. We werken met verschillende zorgconcepten, zoals verpleeghuiszorg al dan niet in samenwerking met de huisarts, eerstelijnsverblijf (ELV), ondersteunende behandeling en eerste lijn. We zijn betrokken bij een diversiteit aan nieuwe initiatieven, onder andere rondom collectieve woonvormen. Omdat we bij meerdere organisaties werken en verschillende zorgconcepten bieden kun je als behandelaar altijd op zoek naar de uitdaging die bij jou past. Novicare is actief in het gehele land.

De kracht van Novicare ligt bij onze behandelaren. Dat betekent dat wij hun professionele kwaliteit en ontwikkeling hoog in het vaandel hebben staan. Daarbij kijken we ook naar jou als persoon, zodat je baan optimaal aansluit bij je leven. De flexibiliteit om zelf je werkzaamheden vorm te geven en onze uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden helpen ons daarbij.

Wij zoeken een SO die:

 • durft leiden vanuit een visie, flexibel is en energie krijgt van nieuwe ontwikkelingen;
 • meedenkt met beleidsmakers en management, invloed durft uit te oefenen, doortastend en zo nodig vasthoudend is;
 • sterk is in communicatie en soepel schakelt op meerdere communicatieniveaus, kan omgaan met spanningsvelden en tijdsdruk;
 • zichtbaar en beschikbaar is in meerdere rollen, een veilige omgeving creëert waarin je collega behandelaren kunt coachen;
 • een verbindende factor vormt binnen het team van behandelaren en een positieve, motiverende houding toont;
 • een voorbeeldfunctie is in medisch handelen, met kwalitatief goede, proactieve, maar ook persoonsgerichte medische zorg;
 • open leergierige houding en wens tot persoonlijke ontwikkeling van eigen kennis, houding en gedrag heeft;
 • Aansluiting vindt bij de visie van Novicare dat de behandeldienst ondersteunend is aan de zorgteams en altijd probeert deze in hun kracht te zetten;
 • in het bezit is van rijbewijs B en een auto

Wij bieden:

 • een uitdagende, afwisselende baan die cliëntenzorg combineert met sturende taken en ruimte voor groei en ontwikkeling
 • ervaren, enthousiaste en betrokken collega’s;
 • een web-based multidisciplinair elektronisch cliëntendossier;
 • flexibele werktijden (agenda in eigen beheer);
 • afwisselende werkzaamheden op verschillende locaties;
 • een dynamische werksfeer;
 • zelf georganiseerde, geaccrediteerde symposia en intervisie;
 • uitstekende arbeidsvoorwaarden (denk onder meer aan een laptop, werktelefoon, een eigen scholingsbudget en een marktconform salaris).

Informatie en sollicitatie
Meer informatie over Novicare kun je vinden op onze website www.novicare.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Hettie Suurd (directeur en SO niet praktiserend),  Diane de Zwart (SO) of Marijke Agricola (HRM adviseur) via tel.nr. 0499-801 970.

Je sollicitatie kun je mailen naar hrm@novicare.nl.