Wie zijn wij?

Hoogst persoonlijk

Spreekt het je aan om zelfstandig te werken bij een organisatie die je ondersteunt? En werk jij graag aan zowel je eigen ontwikkeling als die van je vak? Dan komen wij graag met je in contact!

Wij zoeken brede behandelaren. Mensen die niet alleen hun vak verstaan, maar ook kwaliteiten zoals samenwerken, communiceren en professioneel handelen meebrengen, of zich hierin willen ontwikkelen. We bieden uitstekende mogelijkheden voor ontwikkeling, vrijheid in je werk en een stevige ondersteuning door collega’s en het management in complexe situaties.

Wat zijn wij?

Novicare is een zelfstandige medische- en paramedische dienst die met haar zelfsturende multidisciplinaire teams behandeling biedt aan cliënten met chronische complexe zorgvragen in zorgorganisaties of thuis. Zo behandelen wij kwetsbare ouderen en mensen met aandoeningen zoals dementie, reuma, MS en Parkinson.

Voor zorgorganisaties die geen eigen behandeldienst hebben, zijn wij het beste alternatief. Wij kunnen de behandeling invullen voor kleinere organisaties of instellingen die vanuit een verzorgingshuissituatie gaan starten met verpleeghuiszorg.

Vanuit onze expertise ondersteunen we ook zorgorganisaties met vraagstukken op het gebied van behandeling. Dit kan advies zijn op het gebied van kwaliteit, efficiency of verandermanagement, maar ook het trainen van behandelaren of zorgteams, begeleiding van intervisie of interim-management van behandeldiensten.

Geen detachering

Novicare is geen detacherings- of uitzendbureau. Door langdurige samenwerkingsverbanden vormen wij de behandeldienst voor de zorginstellingen waarmee we samenwerken. Als behandelaar bij Novicare zit je dus in het vaste behandelteam van 1 of meerdere van de zorgorganisaties waarmee wij samenwerken. Er zijn organisaties waar we al meer dan 10 jaar het behandelteam zijn!

We werken met verschillende zorgconcepten, zoals verpleeghuiszorg al dan niet in samenwerking met de huisarts, eerstelijnsverblijf (ELV), ondersteunende behandeling/behandeling op de achtergrond en eerste lijn. Omdat we bij meerdere organisaties werken en verschillende zorgconcepten bieden kun je als behandelaar altijd op zoek naar de uitdaging die bij jou past.

“De kracht van Novicare is de kracht van de behandelaren”

“Bij Novicare vinden we persoonlijke ontwikkeling heel belangrijk. De inhoud kun je leren, maar de persoon maakt het verschil. Dat zorgt er ook voor dat je je verantwoordelijk voelt en het bevordert de kwaliteit en het plezier in je werk. De kracht van Novicare ligt echt bij de behandelaren.”
Jan Jaap Baars
GZ psycholoog