Wij respecteren en bewaken uw privacy

Hoogst persoonlijk

Wij respecteren en bewaken uw privacy:

Om onze site en dienstverlening beter te kunnen aanpassen aan uw wensen, verzamelen wij gegevens over het gebruik van deze website. Wij maken daarvoor gebruik van ‘cookies’ (tekstbestandjes die bij het bezoek van de site op uw computer worden geplaatst).

Met de hiermee verzamelde gegevens kunnen wij onder andere zien welke pagina’s binnen de site het meeste bezocht worden en hoeveel personen de website op welke momenten bezoeken. Het gaat daarbij om anoniem gemaakte, niet herleidbare gegevens. Wij bewaren deze gegevens voor de periode van 1 jaar op een beveiligde server binnen Nederland en gebruiken ze enkel voor het beschreven doel. Vanzelfsprekend delen wij ze niet met derden. Dit geldt ook voor gegevens die u op onze website invult om u in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Wanneer u zich eenmaal ingeschreven hebt, vindt u onderaan iedere mailing een linkje waarmee u zich weer kunt afmelden.

Door hier beneden op ‘ik ga akkoord’ te klikken of gebruik te blijven maken van onze website gaat u akkoord met bovenstaande informatie over uw privacy.

Mocht u uw gegevens willen laten aanpassen die u via onze website ingevuld heeft, of heeft u andere vragen over bovenstaande dan helpen wij u uiteraard graag. U vindt onze contactgegevens hier.