Nieuws

22 december 2020

Hettie Suurd stopt als directeur

Per 1 januari aanstaande stopt Hettie Suurd als directeur van Novicare. Hettie blijft mede-eigenaar van het bedrijf en betrokken bij de ontwikkeling van de verstandelijk gehandicaptensector binnen Novicare. Ook zal ze op projectbasis werkzaamheden verrichten.

 

Jet Wiechers en Karin Schippers zullen samen de directie blijven vormen en gaan op zoek naar een CFO ter versterking van het directieteam. Hettie heeft er alle vertrouwen in: “Novicare heb ik op de wereld mogen zetten en is flink gegroeid. Het heeft de pioniersfase achter zich gelaten en bevindt zich nu in de borgings- en uitbouwfase. Jet en Karin kunnen als geen ander leiding geven aan deze fase van het bedrijf. Ik heb alle vertrouwen in hen en vind dit dan ook een goed moment om een stap terug te doen.”

 

Wij bedanken Hettie voor haar aanhoudende overtuiging en wilskracht om behandelexpertise toegankelijk te maken voor een ieder die dit nodig heeft ongeacht de verblijfplaats. Niet alleen richting cliënten en instellingen maar ook voor behandelaren en beleidsmakers.

 

Meer weten over hoe vanuit haar visie en ervaring Novicare ontstond? Lees meer.

Meer nieuws

Meld je aan voor onze nieuwsbrief