Een veilige start

De start na je opleiding is best spannend. Je draagt voor het eerst (eind)verantwoordelijkheid, je hebt ambities en wilt het verschil kunnen maken voor je cliënten en de sector. Je moet regie leren nemen over de invulling van je werk, managementtaken aanleren en je eigen grenzen leren bewaken.

Bij Novicare hoef je dit niet alleen te doen!

 

Onze behandelaren weten precies hoe het is om vers van de opleiding aan de slag te gaan. Op basis van hun ervaringen kunnen we je een veilige en vliegende start bieden. Je krijgt een persoonlijk inwerkprogramma. Met een eigen buddy vanuit je vakgroep die je altijd mag bellen, en die jou ook belt om te zien hoe het met je is. Met een uitgebreid inwerktraject voor de eerste periode, nieuwe medewerkersbijeenkomsten en intervisie.

 

Wil je weten hoe het is om bij Novicare te beginnen? Neem alvast een kijkje in onze keuken! Ook als je nog niet klaar bent met je opleiding, ben je van harte welkom. Of denk eens aan een stageplek bij Novicare?

 

 

Werken bij Novicare is anders

Na een periode van wennen ervaarde GZ-psycholoog Aartje van Tilburg de andere kijk op processen en verantwoordelijkheden als verfrissend en vond ze de verbinding met cliënten en collega’s waar ze op hoopte. Ze vertelt over haar eerste indrukken bij Novicare.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief