Stage of opleiding bij Novicare

Wil je tijdens je opleiding kennismaken met een vernieuwende zorgorganisatie in de ouderen- en verstandelijk gehandicaptenzorg? Wij bieden uitgebreide opleidings- en stagemogelijkheden in alle regio’s en investeren in een positief en inspirerend opleidingsklimaat.

 

Een opleidings- of stageplaats bij Novicare betekent dat je profiteert van de specialistische expertise die wij in huis hebben. Maar dat is niet alles. Binnen de chronisch complexe ouderen- en verstandelijk gehandicaptenzorg worden dagelijks grenzen verlegd. Daar dragen we actief aan bij. En daar kun jij weer van leren: van onze verander- en innovatieprojecten en initiatieven tot het toekomstbestendig organiseren van behandeling. Andersom leren we ook graag van de kennis en ervaring die jij vanuit de opleiding meebrengt. Dat samen levert een positief en inspirerend opleidingsklimaat op. Het maakt bovendien het werk van onze behandelaren leuker.

 

Naast de opleidingsplaats voor AIOS tot SO biedt Novicare al jaren opleidingsplaatsen voor de opleiding tot GZ-psycholoog en leiden we verpleegkundig specialisten op. Ook  hebben we stageplekken voor paramedici en bieden we ambulante stages en keuzestages voor AIOS aan.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief