Nieuws

22 februari 2022

Alles behalve met z’n tweetjes

Vandaag is het palindroomdag: 22-02-2022. Een dag waarop volop wordt getrouwd, maar ook een dag waarop Margriet van Duinen en Michiel Vermaak als artsen verstandelijk gehandicapten even stilstonden en terugkeken. Twee jaar geleden vormden ze gezamenlijk ‘Jouw Dokter’ en waren net samengegaan met Novicare. En kijk eens waar we nu staan: een zelfstandige behandeldienst in de verstandelijk gehandicaptensector met maar liefst acht artsen VG en drie verpleegkundig specialisten.

 

Met dit mooie team komen we bij 20 zorginstellingen in het hele land en zorgen we ervoor dat behandelexpertise voor iedereen toegankelijk is. We voelen ons gesteund door onze samenwerkingspartners, mede door de waardering die een aantal van onze partners recent uitsprak op LinkedIn-bericht van onze arts VG Michiel. Zo gaf een van onze partners aan blij te zijn met de samenwerking die is voortgekomen uit een gedeelde visie op behandeling en werd een aantal collega’s uit ons team ‘van harte aanbevolen’. Ook werd onze zorg een ‘mooie beweging’ genoemd.

 

Michiel en Margriet zijn op deze bijzondere datum, op palindroomdag, alles behalve met z’n tweetjes en daar zijn we enorm trots op.

 

 

 

Meer nieuws

Meld je aan voor onze nieuwsbrief