Home Wat bieden wij? Voor behandelaren Scholing, ontwikkeling en opleiding

Scholing, ontwikkeling en opleiding

Bij je werk als behandelaar komt steeds meer kijken. Ons werkveld zal de komende jaren ook blijven veranderen. Daarom streeft Novicare ernaar om behandelaren te ontwikkelen tot breed opgeleide experts, op basis van je voorkeur en wat bij je past.

 

Dat kan bijvoorbeeld zijn door uit te blinken in vakinhoudelijke expertise of het geven van scholingen. Daar kom je niet zomaar, dus ondersteunen we in scholing en ontwikkeling op de werkvloer. Iedere behandelaar heeft bij ons jaarlijks een eigen scholingsbudget. We organiseren geaccrediteerde symposia, intervisies en scholingen.

 

Omdat we het belangrijk vinden dat behandelaren breed opgeleid zijn, hebben we niet alleen scholingen over vakinhoud. Je kunt je bij ons ook ontwikkelen in bijvoorbeeld management- of trainingsvaardigheden of het geven van advies. Ook is er de mogelijkheid om een uitgebreidere opleiding te volgen, zoals een kaderopleiding of de GZ-opleiding. Elk jaar heb je als behandelaar twee ontwikkelgesprekken met je leidinggevende waarin je over je eigen grenzen heen kijkt richting de toekomst. Waar word je blij van en wat heb je nodig om daar te komen?

 

Novicare heeft meerdere opleidingsplaatsen, ook voor de opleiding tot specialist ouderengeneeskunde, arts VG en verpleegkundig specialist. Verschillende van onze behandelaren zijn docent bij een opleidingsinstituut of hebben als SO een kaderspecialisatie. Naast opleiding hechten we veel waarde aan wetenschappelijk onderzoek. We hebben twee promovendi in dienst en verschillende behandelaren die zich naast hun cliëntwerk bezighouden met onderzoek.

 

Lees meer over onze opleidings- en stageplekken.

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief