Nieuws

24 juni 2024

Scholingsprogramma voor VS en BA in gehandicaptenzorg

Novicare heeft in samenwerking met een aantal organisaties in de regio Noord-Holland Noord een scholingsprogramma ontwikkeld voor de verpleegkundig specialist (VS), Physician Assistant (PA) of basisarts (BA) in de verstandelijk gehandicaptenzorg. In het kader van taakherschikking van arts VG naar de VS/PA/BA willen we via vijf online geaccrediteerde webinars de deskundigheid van deze medisch behandelaren bevorderen op (laag complexe) specifiek geneeskundige zorg.

 

In de webinars komen de volgende onderwerpen aan bod: epilepsie, probleemgedrag, slaap, antipsychotica en WZD. Dus ben je verpleegkundig specialist, physician assistant of basisarts in de verstandelijk gehandicaptenzorg en wil je jouw kennis over een van deze onderwerpen vergroten? Houd voor de data en aanmeldprocedure onze LinkedIn-pagina of www.medischescholing.nl in de gaten.

 

  • Epilepsie: donderdag 23 mei (terugkijken: Webinar – Epilepsie)
  • Probleemgedrag: donderdag 20 juni (terugkijken: Webinar – Probleemgedrag)
  • Slaap: september (specifieke datum en tijdstip volgt)
  • Antipsychotica: oktober (specifieke datum en tijdstip volgt)
  • WZD: november (specifieke datum en tijdstip volgt)

 

Dit scholingsprogramma organiseren we in samenwerking met ’s Heeren Loo, Raphaëlstichting, Esdégé-Reigersdaal en WilgaerdenLeekerweideGroep. De webinars zijn gratis toegankelijk en geaccreditateerd. Ze blijven online beschikbaar via www.medischescholing.nl en zijn ook dan geaccrediteerd.

Meer nieuws

Meld je aan voor onze nieuwsbrief