Home Groeien doe je bij Novicare!

Groeien doe je bij Novicare!

Bij Novicare geloven we in de kracht van ontwikkeling en het potentieel van iedere medewerker. Of je nu net begint aan je carrière of al jarenlange ervaring hebt, we geven jou de mogelijkheid om te groeien.

 

Bij ons staat het welzijn van onze medewerkers voorop. We creëren een stimulerende en ondersteunende werkomgeving waarin je jezelf kunt ontplooien en je ambities kunt verwezenlijken. Met ons onbeperkte scholingsbudget en ons uitgebreide aanbod aan interne scholingen, workshops en webinars moedigen we jou aan om continu te blijven leren. We geloven in blijven groeien, door de ontwikkeling van vaardigheden en het vergroten van expertise.

 

Bij Novicare is groeien een vanzelfsprekendheid! Ben jij klaar om je grenzen te verleggen, nieuwe hoogtes te bereiken en jouw capaciteiten ten volle te benutten? Bekijk onze vacatures en ontdek jouw mogelijkheden om te groeien en jezelf te ontwikkelen.

 

Liever eerst kennismaken?

Wil je liever eerst kennismaken met een van onze regioleiders? Vul de onderstaande gegevens in en een van onze officemanagers neemt contact met je op voor het plannen van een afspraak.

       

  Benieuwd naar de ervaringen van collega’s? Hieronder kun je erover lezen:

   

  • Het versterkt elkaar”: verpleegkundig specialist Daisy Winters over de wisselwerking tussen werken voor de dagwaarneming en het behandelen van cliënten op de afdeling
  • Leuk en leerzaam”: specialist ouderengeneeskunde Margot van Remmerden vertelt over haar eerste jaar bij Novicare

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief