AIOS

Ben je op zoek naar een innovatieve werk- en leeromgeving voor jouw opleidingsperiode of stage? Bij Novicare is dat mogelijk. Als zelfstandige medische en paramedische behandeldienst werken wij duurzaam samen met zorginstellingen in de ouderenzorg en de verstandelijk gehandicaptenzorg bij de invulling van behandeling. We behandelen ook ouderen en verstandelijk gehanciapten in hun thuissituatie of op (kleinschalige) verblijfslocaties waar de huisarts de algemeen medische zorg verleent.

 

We werken met verschillende regiokantoren door bijna heel Nederland. Vanuit de regio’s verzorgen wij de (para)medische behandeldienst bij onze samenwerkingspartners.

 

AIOS ouderengeneeskunde

Je kunt bij ons terecht voor je opleidingsperiode somatiek, psychogeriatrie of geriatrische revalidatie. Ook bieden we verschillende keuzestages en een ambulante stage.

Interessante links

Sarian van Rijs, AIOS NovicareOoit een eigen Elektronisch Cliënten Dossier ontwikkelen, dat is de droom van AIOS ouderengeneeskunde Sarian van Rijs. Ze zit in haar derde jaar van de opleiding en deed een keuzestage van drie maanden bij Novicare. Ze kreeg een inkijkje in ons ECD en werkte mee aan de verbetering van het MDO-werkproces. “Een leerzame keuzestage waarin ik in korte tijd echt iets kon bijdragen.”

 

Lees verder: Een leerzame keuzestage: het MDO-werkproces verbeteren onder het genot van gemberthee en vers fruit

 

Word jij onze nieuwe AIOS?

In al onze regio’s kun je als AIOS aan de slag. Welke regio heeft jouw voorkeur?

Wil je meer weten?

Neem contact op met Lisette van Dingenen, specialist ouderengeneeskunde bij Novicare.