In opleiding bij Novicare?

Ben je in opleiding tot specialist ouderengeneeskunde, arts verstandelijk gehandicapten of verpleegkundig specialist? Wij bieden opleidingsplekken in alle regio’s. Per jaar leiden we ook meerdere gezondheidszorg (GZ)-psychologen op. De instroom in deze opleiding verloopt via interne selectie.

 

Wat bieden we jou?

Novicare is een lerende organisatie voor en door behandelaren met een open aanspreekcultuur en een platte structuur. We delen graag onze kennis maar leren ook graag van de kennis en ervaring die jij vanuit de opleiding meebrengt. Met deze eigenschappen biedt Novicare jou ook een veilige en transparante leeromgeving waar iedereen leert van fouten. Wij bieden je, wanneer je daar behoefte aan hebt, een grote mate van vrijheid en zelfstandigheid. Een SO in opleiding bijvoorbeeld behandelt onder supervisie van een SO cliënten van een eigen PG-, somatiek- of GRZ-afdeling. Naast jouw vaste begeleider kun je altijd terugvallen op je directe collega’s bij de samenwerkingspartner én in de regio, maar ook op het grote interne netwerk van specialistische expertise in de ouderen- en verstandelijk gehandicaptenzorg dat wij in huis hebben.

 

Jouw leermomenten

Wij investeren volop om onze AIOS, verpleegkundig specialisten en psychologen in opleiding een positief en inspirerend opleidingsklimaat te geven. Vanzelfsprekend zorgen we voor een goede begeleider vanuit Novicare en zijn er vaste begeleidingsmomenten. Je krijgt alle ruimte om interne scholingen te volgen en aan te sluiten bij vaste overlegmomenten. Ook organiseren we wekelijks terugkerende leermomenten in de vorm van inhoudelijke webinars, casuïstiekbespreking met een psychiater of geriater en verdiepingsbijeenkomsten over medisch inhoudelijke onderwerpen.

 

Een aantal AIOS gingen jou voor. Benieuwd naar hun ervaringen? We delen ze graag:

 

–      “Leren van elkaar”: AIOS Stacy de Ruiter en opleider Bob van Gelder vertellen over hun opleidingsambities

–      “Een creatief vak vol innovaties”: basisarts Sophie van Dijk deelt over het vak ouderengeneeskunde en het opleidingstraject via Novicare

–      “Een veelzijdige en uitdagende rol”: basisarts Milou van Wijnen vertelt over haar ambitie om te werken als specialist ouderengeneeskunde

Kijk bij onze vacatures voor beschikbare opleidingsplekken. Staat er niets tussen? We hebben vanuit iedere regio en vanuit ieder opleidingsinstituut mogelijkheden tot een opleidingsplek en bekijken graag met jou de opties. Neem gerust contact met ons op.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief